Затвори

Продаваме луксозна къща с басейн в с. Изгрев

Дата на публикуване: 17 юни, 2020

Статус на обявата: Активна

Описание

Продаваме двуетажна къща с РЗП 430 кв.м. и дворно място 2300 кв.м. в с. Изгрев, общ. Царево. Къщата разполага и с допълнителни постройки – паркомясто за две коли, летен кът, басейн с размери 12х6х2м., богато озеленяване, овощна градина, зеленчукова градина.

Разпределение:
– Сутеренен етаж е с височина 2,80м., врати от МДФ, подови настилки – теракот. Оформени са пет помещения – изградена сауна, просторно перално помещение с топла и студена вода, бойлерно и две просторни спомагателни помещения.
– Първи етаж – просторен хол с трапезария и кухня, тоалетна за гости, две спални, всяка от които със самостоятелна баня. Дневната и спалнята са с изход към просторна веранда. Етажът е с два входа – централен и втори към вътрешния двор.
– На втори етаж – пет спални – четири от които със самостоятелни бани и тераси, от които се открива панорама към залива на Царево.

Къщата се отоплява с камина с водна риза, като във всички помещения, вкючително и в мазето са монтирани радиатори. Дневната с трапезарията са с подово отопление. Монтирани фотоволтаични батерии на покрива за топла вода и бойлер с вместимост 300л. Къщата е с топлоизолация, с комбинирана дограма – дървена отвътре и пластмасова от външната страна.

Оградата е масивна, дворът е облагороден и красиво озеленен. Басейнът пред къщата с вместимост 140 куб.м. е изграден, като са спазени всички санитарни и строителни изисквания и съответно има разрешение за ползване. В непосредствена близост до къщата и басейна е изграден летен кът с барбекю и голяма пещ. В двора има и сонда за вода с голям дебит. Всяко помещение на къщата, от летния кът, от басейна е с прекрасна панорама към Странджа и връх Папия.

Детайли

Вид на имота: ,

Номер на обявата: 14021

Адрес: с. Изгрев, ул. Папия 5

Площ: 430 м²

Спални: 7

Бани: 6

Гаражи: 2

290,000 €

674 €/m²