Затвори

Двустаен апартамент в село Варвара, община Царево

Дата на публикуване: 10 април, 2024

Статус на обявата: Активна

Описание

Морски имоти продава двустаен апартамент 58.60 кв.м. в новострояща се сграда в село Варвара, община Царево. Апартаментът е на етаж 3 и се състои от дневна с изводи за кухвевски бокс, спалня, санитарен възел и тераса. В момента на сградата се полага топлоизолация, очакван Акт 16- за сезон 2024 г. Сградата ще разполага и с малък басейн, като таксата обслужване ще е минимална.
Село Варвара се намира на юг от областния гр. Бургас (65 км), 9 км на юг от общинския център гр. Царево и на 3 км на север от Ахтопол. През последните години Варвара се превърна в прекрасно място за почивка за тези, които търсят спокойствие и усамотение. Варвара е и любимо място на гмуркачите, тъй като районът изобилства от подводни пещери.
На около 800 м. от сградата е плажа и станалият вече емблематичен плаж Wake-up Beach и едноименният бийч-бар, който е център на множество културни мероприятия, в това число и летен музикален фестивал.
Село Варвара е известно преди всичко с красивото море и дивите плажове.Въпреки че пясъчната ивица е малка, тя е сред най-живописните по Черноморието. Поради отдалечеността си от урбанизацията селото успяло да запази чистата си природа и кристални морски води. Селото е обградено от скалисти заливи, подходящи за подводен риболов и гмуркане. Именно това е мястото, където години наред се посреща посреща празника Джулай морнинг.

Детайли

Вид на имота:

Номер на обявата: 15019

Адрес: село Варвара, община Царево

Площ: 59 м²

Спални: 1

Бани: 1

Гаражи: 1

60,982 €

1,034 €/m²